Uitgeverijen

EEN BETROUWBARE KANT EN KLAAR OPLOSSING VOOR JE GEHELE BEDRIJF

Software voor uitgeverijen | dtnext

 Sta sterk in de digitale toekomst met onze uitgebreide oplossing voor uitgeverijen en mediabedrijven. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee uitgeverijen worden geconfronteerd, van digitale disruptie tot auteursrechtenbeheer en kostenbeheersing. Deze oplossing, ontwikkeld door experts, integreert ERP-functies met uitgeverij specifieke tools zoals royalties, abonnementenbeheer, redactie, productie en metadata. Daarnaast bieden we klantbetrokkenheidstools zoals CRM, marketingautomatisering en evenementenbeheer. Met knkPublishing digitaliseer je je bedrijf volledig en bied je je teams één enkel betrouwbaar instrument voor je gehele onderneming

Uitgeverij-specifieke standaard functionaliteit, ook voor specifieke niches.
Veel uitgeverijen richten zich op specifieke nichemarkten en hebben behoefte aan unieke functionaliteiten om zich te onderscheiden. Ons voortdurend groeiende scala aan standaard uitgeverij specifieke functies kan op elk moment worden uitgebreid met maatwerk: up-to-date, gestructureerd en gericht op de klant. We streven naar maximale standaardisatie. Door de modulaire structuur kan de software volledig worden aangepast aan jouw behoeften.

Gedijen in een steeds veranderende digitale omgeving
Als Microsoft Gold Partner biedt knk zekerheid aan onze klanten door middel van onze strategische samenwerking. Dit betekent dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op de nieuwste Microsoft-technologieën en de meest innovatieve functionaliteiten. Microsoft waarborgt de voortdurende ontwikkeling van het technologische platform, terwijl knk zich toelegt op het ontwerpen en ontwikkelen van baanbrekende uitgeversfunctionaliteiten die naadloos aansluiten op de evoluerende media- en uitgeefwereld.

Rights and Royalties Management
Het beheer van auteursrechten kan een uitdaging zijn voor uitgeverijen, vooral in het digitale tijdperk waarin het gemakkelijker is om content te delen en te kopiëren. Vo orkom eenvoudig te vermijden fouten en profiteer van aanzienlijke flexibiliteit bij het benutten van content waarvoor je de rechten bezit. Het is gebaseerd op vooruitstrevende Microsoft-technologie, waardoor naadloze integratie met jouw bestaande zakelijke tools mogelijk is.

Order to Cash
Met knk Publishing kunnen uitgevers van boeken en B2B-media hun verkoopprocessen stroomlijnen, voorraadbeheer verbeteren, facturering en betalingsverwerking automatiseren en waardevolle rapportagemogelijkheden verkrijgen. Met geautomatiseerde orderverwerking, real-time voorraadbeheer en een geïntegreerd systeem zonder module interfaces, verbeter je efficiëntie en minimaliseer je fouten. Het flexibele interface-framework zorgt voor naadloze integratie, zelfs als je slechts enkele modules wilt gebruiken.

Editorial Planning
Beheer het volledige publicatieproces, vanaf het initiële concept tot de uiteindelijke publicatie. knkPublishing ondersteunt bij elke fase, van de eerste projectversie tot alle vervolgstappen in het publicatieproces.

Metadata
Beheer uitgebreide metadata voor diverse soorten producten. Wat je ook publiceert, met deze oplossing is het eenvoudig om alle benodigde relevante metadata vast te leggen, op te slaan en te verspreiden binnen de branche.

Customer Engagement
Het CRM stelt je in staat om duurzame klantrelaties op te bouwen, efficiënt nieuwe leads te genereren en klantgegevens van diverse bronnen centraal te beheren. Gebaseerd op de kracht van Microsoft Dynamics 365.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?