Security

Security

Nog nooit was veiligheid zo cruciaal.
Vandaag de dag is beveiliging iets anders. Met name omdat het doel van hackers een economische waarde is. Mensen en bedrijven proberen te gijzelen en daardoor miljoenen te ontfutselen. Logisch nadenken helpt niet meer, daarom is het voor een bedrijf als Microsoft niet dan logisch om boven op Azure een volledige beveiliging-architectuur te bouwen; De MCRA, Microsoft Cybersecurity Reference Architecture.

De referentie architectieën bestaan voornamelijk uit gedetailleerde technische diagrammen over cyberbeveiligingsmogelijkheden van Microsoft, zero trust-gebruikerstoegang, beveiligingsbewerkingen, operationele technologie (OT), multicloud- en platform overschrijdende mogelijkheden, dekking van aanvalsketens, systeemeigen azure-beveiligingsmaatregelen en beveiligingsfuncties van de organisatie. Daarom is het voor dtnext dan ook een logisch onderdeel om aandacht te besteden aan dit onderwerp.

industrieën

Als full service provider opereren wij in de business modellen handel, zakelijke dienstverlening en projectmatig werkende bedrijven. Daarnaast hebben wij een specialisatie in de segmenten: uitgeverijen, verfgroothandel en de visindustrie.