Factsheet: Periodical Media

Beheer van periodieke media met knkPublishing

Het beheren van periodieke media zoals tijdschriften, losbladige boeken en online databases kan uitdagend zijn. knkPublishing biedt een allesomvattende oplossing voor zowel gedrukte als digitale publicaties, inclusief de verkoop van apps. Met geavanceerde functies zoals contractbeheer, abonnementssjablonen en automatische integratie van klant- en boekhoudgegevens, stroomlijnt knkPublishing jouw operationele processen en verhoogt het de efficiëntie. Hierdoor bespaart u tijd, vermindert u fouten en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: het creëren van hoogwaardige content.

Efficiënt abonnementenbeheer met knkPublishing

Het contractbeheer (abonnementen) kan worden gestandaardiseerd en eenvoudig gemaakt door het gebruik van abonnementssjablonen. Deze sjablonen bevatten een selectie van individuele parameters, zoals minimale abonnementsperiode of specifieke prijzen. Dankzij de integratie in knkPublishing worden alle klantgegevens automatisch overgenomen bij het aanmaken van een abonnement. Facturen kunnen direct vanaf de abonnementscontractkaart worden geïnitieerd en automatisch worden overgezet naar de financiële boekhouding, zonder extra handmatig werk.

Download de factsheet

Leer meer over hoe knkPublishing jouw abonnementenbeheer kan optimaliseren met:

Gestandaardiseerde abonnementscontracten

Automatische facturatie en boekhouding

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

    ONZE INDUSTRIEËN

    Versterk je business met onze full-service oplossingen. Wij zijn dé partner voor handelsondernemingen, zakelijke dienstverleners en projectmatig werkende bedrijven. Daarnaast hebben wij een specialisatie in specifieke sectoren, waaronder uitgeverijen, verfgroothandel en de visindustrie.