Over Dtnext

We put people in the center of all activities

Dtnext, full serviceprovider, is een start-up met veel senior expertise en gevestigd in Aalsmeer. Als strategische partner bieden wij full service totaaloplossingen vanuit het Microsoft platform. Wij helpen om IT in te zetten in lijn met jouw strategie om de bedrijfsdoelstellingen te behalen door de mix van innovatie, producten en de inzet van onze mensen. Zo leveren wij innovaties en producten in lijn met jouw strategie.

Onze kwaliteiten

Dtnext helpt bedrijven met de Next step op het gebied van de digitale transformatie met een beproefde en heldere aanpak.Waar het verhaal over de Cloud vooral over technologie gaat, is Digitale Transformatie er een van strategie en organisatie van de mensen en het werk. Digitale Transformatie is geen Digitale Strategie, maar een nieuwe of betere strategie mogelijk gemaakt door digitale technologieën. Dit betekent veranderde processen en analyses om waarde te creëren voor werknemers, klanten en partners. Daarbij hoort ook de Product strategie en de productontwikkeling.

Dit geldt niet alleen voor de klant maar ook voor onze medewerkers en onze samenwerkingspartners. Onze medewerkers werken met passie hebben een customer focus. Dtnext geeft de ruimte voor training en ontwikkeling en staan voor vakmanschap en excellence.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?