DETACHERING

detachering

Heb je extra expertise nodig, zijn er projecten waarbij hulp gewenst is of wil je een flexibele schil met IT professionals opbouwen? De consultants van dtnext zijn gedreven en expert op hun vakgebied. Daarbij hebben zij kennis van diverse branches. Consultancy en development op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central, Sales (v/h CRM), Power Platform en Azure.

Heb je behoefte aan extra of tijdelijke ondersteuning op je IT-afdeling? Zijn er projecten waarbij je deskundige hulp nodig hebt? Of overweeg je om een flexibele pool van IT-professionals op te bouwen om de snel veranderende technologische behoeften van jouw organisatie bij te houden? Ons team van toegewijde IT-experts beschikt over een schat aan ervaring en knowhow in verschillende branches en staan klaar om jouw IT-uitdagingen aan te gaan.

Kortom, als je op zoek bent naar hoogwaardige IT-ondersteuning en expertise, dan is dtnext jouw betrouwbare partner om je IT-ambities waar te maken.

DETACHERING EN PROJECTEN VOOR DE ONDERSTAANDE GEBIEDEN

De consultants van dtnext staan bekend om hun veelzijdigheid en jarenlange ervaring in de wereld van digitale technologie. Hierdoor is het spectrum van hun inzet nogal ruim.

Microsoft Dynamics 365 Sales, Marketing en Field Service

Microsoft Power Platform

Power BI

Power Automate

Power Apps

Microsoft Azure

Project Management

Hosting

Upgrades

Service

dtnext

Techische ondersteuning voor jouw bedrijf

Als je op zoek bent naar hoogwaardige IT-ondersteuning en expertise, dan is dtnext jouw betrouwbare partner om je IT-ambities waar te maken.

Wij bieden op maat oplossingen

Afgestemd op de behoeften en vereisten van onze klanten.

Wij werken voor gerenommeerde bedrijven

Hetgeen vertrouwen en geloofwaardigheid in onze dienstverlening bevestigt