DETACHERING

Detachering: een flexibele pool van IT-professionals

De professionals van dtnext

Heb je behoefte aan extra of tijdelijke ondersteuning op je IT-afdeling? Zijn er projecten die externe expertise kunnen gebruiken? Of overweeg je juist om een flexibele pool van IT-professionals op te bouwen om de snel veranderende technologische behoeften van jouw organisatie uit te rollen? Bij dtnext begrijpen we de dynamische behoeften van jouw organisatie. Onze consultants zijn niet alleen gepassioneerd en bedreven in hun vakgebied, maar ze beschikken ook over diepgaande kennis van diverse branches. Of het nu gaat om consultancy en ontwikkeling in Microsoft Dynamics 365 Business Central, Sales (voorheen CRM), Power Platform of Azure, wij hebben de expertise om je te ondersteunen.

Dus, ben je op zoek naar hoogwaardige IT-ondersteuning en expertise om jouw IT-ambities waar te maken, dan is dtnext jouw betrouwbare partner. Laat ons je helpen om jouw IT-uitdagingen aan te pakken en je bedrijf de next step te maken.

DETACHERING EN PROJECTEN VOOR DE VOLGENDE GEBIEDEN

De consultants van dtnext staan bekend om hun veelzijdigheid en jarenlange ervaring in de wereld van digitale technologie, waardoor hun inzet spectrum breed is. Onze expertise omvat onder andere:

Microsoft Dynamics 365 Sales, Marketing en Field Service

Microsoft Power Platform

Power BI

Power Automate

Power Apps

Microsoft Azure

Project Management

Hosting

Upgrades

Service

dtnext:

jouw strategische partner voor IT-succes

Op zoek naar hoogwaardige IT-ondersteuning en expertise om jouw bedrijfsambities te verwezenlijken? Zoek niet verder dan dtnext.

Flexibele pool van IT-professionals

Navigeer moeiteloos door je IT-traject met ons ervaren team van experts, jouw strategische partner voor consultancy, ontwikkeling en technische ondersteuning.

Wij bieden op maat oplossingen

Gebaseerd op best practices, altijd afgestemd op de behoeften en vereisten van onze klanten.

Wij werken voor gerenommeerde bedrijven

Van CZ en Erasmus University tot Brunel. Onze bewezen staat van dienst bij gerenommeerde bedrijven bevestigt het vertrouwen en de geloofwaardigheid in onze dienstverlening.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met dtnext

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe dtnext jouw bedrijf kan helpen de next step te zetten.