Next Publishing

Next Publishing

In een snel veranderende wereld zijn diverse uitdagingen waar uitgeverijen tegenaan lopen.

  • Digitale disruptie: De opkomst van digitale technologieën heeft geleid tot een verschuiving naar online consumptie van media, wat de traditionele inkomstenbronnen van uitgeverijen heeft aangetast.
  • Auteursrechten: Het beheer van auteursrechten kan een uitdaging zijn voor uitgeverijen, vooral in het digitale tijdperk waarin het gemakkelijker is om content te delen en te kopiëren.
  • Kostenbeheersing: Uitgeverijen moeten hun kosten laag houden om winstgevend te blijven, terwijl ze tegelijkertijd moeten investeren in nieuwe technologieën en marketinginspanningen om relevant te blijven.
  • Veranderende consumentenvoorkeuren: De manier waarop mensen boeken en andere publicaties consumeren, verandert snel. Uitgeverijen moeten inspelen op deze veranderende voorkeuren om succesvol te blijven.
  • Concurrentie: De uitgeverijenindustrie is zeer competitief, met veel spelers die worstelen om marktaandeel te veroveren.
  • Wij bieden samen met knk Publishing een totaaloplossing voor uitgeverijen die hun bedrijfsprocessen willen digitaliseren. Ons volledig geïntegreerde systeem biedt alles wat je nodig hebt, van fundamentele erp-functies zoals financiën tot specifieke uitgeversbehoeften zoals rechtenbeheer en zelfs marketingautomatisering met ons CRM. Zo krijgt jouw team één enkel hulpmiddel met betrouwbare gegevens voor het hele bedrijf.

BUSINESS CENTRAL SALES MARKETING CUSTOMER SERVICE FIELD SERVICE

Neem contact op.