infrastructure

AZURE GLOBAL INFRASTRUCTUUR

De wereldwijde Azure infrastructuur bestaat uit twee hoofdcomponenten: fysieke infrastructuur en verbindende netwerkcomponenten. De fysieke component bestaat uit meer dan 200 fysieke datacenters, gerangschikt in regio’s en verbonden door een van de grootste onderling verbonden netwerken ter wereld.

Met de connectiviteit van het wereldwijde Azure netwerk biedt elk van de Azure datacenters een hoge beschikbaarheid, lage latentie, schaalbaarheid en de nieuwste ontwikkelingen in cloudinfrastructuur – allemaal draaiend op het Azure platform.

Samen houden deze componenten gegevens volledig binnen het vertrouwde Microsoft-netwerk en komt IP-verkeer nooit op het openbare internet terecht.

Bij Azure zien we duurzaamheid en het antwoord van de mensheid op klimaatverandering als een van de grootste uitdagingen van ons leven.

We geloven dat het nog niet te laat is om plannen te maken voor een schonere, groenere toekomst. We hebben ons ertoe verbonden om duurzame technologieën centraal te stellen in onze innovatie, om ervoor te zorgen dat we ons aanpassen en meegroeien met de planeet met de minste impact op het milieu.

Ontdek hoe u zich kunt aansluiten bij de wereldwijde gemeenschap die zich inzet voor het verminderen van energieverbruik, de overgang naar een meer koolstofneutraal netwerk en het bevorderen van een groenere toekomst met duurzame en innovatieve technologieën van Azure.

Microsoft Azure is een cloud computing platform met een steeds groter wordende set services waarmee je oplossingen kunt bouwen om je bedrijfsdoelen te bereiken. Azure services ondersteunen alles, van eenvoudig tot complex. Azure heeft eenvoudige webservices voor het hosten van je zakelijke aanwezigheid in de cloud. Azure ondersteunt ook volledig gevirtualiseerde computers voor het beheren van je softwareoplossingen op maat. Azure biedt een schat aan cloud-gebaseerde diensten zoals externe opslag, database hosting en gecentraliseerd accountbeheer. Azure biedt ook nieuwe mogelijkheden zoals op kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things (IoT) gerichte diensten.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Testimonials

Wat zeggen onze klanten