Sales App | dtnext

Sales App: leg salesgesprekken eenvoudig vast met een gesproken notitie

In de snelle wereld van sales geldt: “time is money” en wil je je richten op wat echt belangrijk is: verkopen. Iedere minuut die niet besteed wordt aan het bouwen van klantrelaties, het sluiten van deals, en het creëren van nieuwe kansen voelt als een verloren kans. De bijbehorende administratie is een noodzakelijk kwaad dat vaak kostbare tijd in beslag neemt. Daarom hebben we een innovatieve app ontwikkeld die het noteren van afspraken niet alleen sneller, maar ook slimmer maakt. Met onze AI powered Sales App kun je notities bij afspraken direct inspreken of snel invoeren. Maar daar houdt het niet op. AI doet het zware werk en transformeert deze notities in waardevolle en gestructureerde meeting rapportages.

Hoe werk het?

Zodra je een korte gespreksnotitie hebt ingevoerd of ingesproken, begint de magie:
1. Gestructureerd meeting report: De Sales App analyseert met AI de ingevoerde tekst en zet deze om in een gedetailleerd en georganiseerd meeting report.

 

2. Automatische planning: Als er in de notitie een vervolgafspraak wordt genoemd, zorgt de app ervoor dat deze afspraak direct wordt omgezet in een nieuwe afspraak die aan de betreffende klant in CRM wordt gekoppeld en vervolgens automatisch in je agenda wordt geplaatst.

3. Taakbeheer: Daarnaast genereert de Sales App automatisch taken gebaseerd op de inhoud van het verslag. De gebruiker kan vervolgens bepalen welke taken relevant zijn, en deze worden direct in het CRM-systeem bij de desbetreffende klant opgeslagen.

Maximale efficiëntie en focus

Het grootste voordeel van deze geavanceerde app is dat het jou als salesprofessional in staat stelt je te concentreren op wat jij het beste doet: klanten bezoeken, nieuwe afspraken maken, feedback ontvangen en de klantrelatie verder versterken. De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Efficiëntie verhoging: De tijd die nodig is voor administratieve taken wordt drastisch verminderd. Dit betekent meer tijd voor waardevolle klantinteracties.
  • Nauwkeurigheid: Geautomatiseerde verwerking zorgt voor minder fouten en vergissingen, wat de kwaliteit van klantdata verbetert.
  • Automatisering: Door taken en afspraken automatisch te genereren en in te voeren, wordt er gezorgd voor een consistente en georganiseerde werkwijze.
  • Focus op kernactiviteiten: Met minder tijd besteed aan data-invoer kunnen salesprofessionals hun energie richten op het sluiten van deals en het uitbouwen van relaties.

De Sales App is een gamechanger voor salesprofessionals. Door tijdrovende data-invoertaken te minimaliseren en te structureren, kun je je volledig richten op het opbouwen en onderhouden van sterke klantrelaties. De toekomst van sales ligt in slimme automatisering en onze app is de perfecte stap in die richting.

Nieuwsgierig geworden?

Ervaar hoe AI jouw salesactiviteiten kan transformeren! Neem contact met ons op en probeer de app vandaag nog.