xitec

dtnext neemt XiTec over

Extra schaalgrootte Microsoft dienstverlening en add-on voor de verfindustrie.

Full-service Microsoft specialist dtnext uit Aalsmeer neemt het Nederlandse softwarebedrijf XiTec over. Door deze overname verbreedt en verdiept dtnext allereerst zijn expertise en ervaring met het Microsoft Dynamics 365 platform. Daarnaast versterkt het bedrijf zijn portfolio met PaintPro. dtnext wil deze brancheoplossing voor verfproducenten en -groothandels verder ontwikkelen en optimaliseren voor de cloud.

XiTec heeft zich als Microsoft Dynamics 365 Business Central expert de laatste jaren bewezen als een betrouwbare partner voor klanten. Naast de generieke Microsoft dienstverlening voor de verfindustrie is een add-on voor Microsoft Dynamics 365 ontwikkeld. Deze branchegerichte insteek sluit naadloos aan bij de route die dtnext gekozen heeft met specifieke oplossingen voor uitgevers, groothandels en de visindustrie. Door de combinatie van professionele dienstverlening en praktische add-ons kunnen meer bedrijven de waarde en kracht van het Microsoft platform benutten.

Constant van Limburgh, algemeen directeur van dtnext, zegt over de overname: “dtnext en XiTec samen zullen nog beter in staat zijn om branche specifieke oplossingen die Microsoft platform breed zijn opgezet naar de markt te brengen,. Bovendien sluit hun branchegerichte aanpak perfect aan bij onze strategie. PaintPro en de medewerkers van XiTec zijn voor ons dan ook een waardevolle aanvulling. Wij willen deze mooie oplossing voor de verfbranche verder uitbreiden en verrijken. Op die manier helpen we ondernemers de volgende stap met hun digitalisering én bedrijfsvoering te zetten.”

Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Nicole Rahusen.