Development

Development of systeemontwikkeling, is in al zijn ontwikkelingen sterk afhankelijk (geweest) van de technologische innovatie. Door de stormachtige opkomst van websites, apps, cloud en open source systemen is de koppeling aan specifieke gesloten platforms drastisch veranderd.

De dtnext ontwikkelaars zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied, maar hebben ook de certificaten en ervaring in de programmeer-omgevingen die al wat langer op de markt zijn. De praktijk leert dat de ontwikkelingen sneller gaan dan onze klanten zouden willen. Het resultaat is dat dtnext zich op meerdere platforms thuis voelt. Denk hierbij aan Navision/BC versies die on-premise en/of zich in de cloud-bevinden.

De ontwikkelingen in Microsoft Powerplatform geven developers meerdere opties om tot de juiste oplossing te komen, met intern overleg over de beste aanpak als resultaat. Hoe de developers het best kunnen worden ingezet is afhankelijk van de specifieke vraag van de klant; Als individuele resources of als lid van een gespecialiseerd team in de flexibele resourcepool. De zelfwerkzaamheid van de klant binnen het Microsoft Powerplatform is zeer wel mogelijk, training en assistentie bij de realisatie kan dan door de dtnext mensen worden uitgevoerd.

PROJECTEN  DIGITAL & CLOUD  DYNAMICS 365 POWER PLATFORM

Neem contact op.