Consultancy

De consultants van dtnext staan bekend om hun veelzijdigheid en jarenlange ervaring in de wereld van digitale technologie. Hierdoor is het spectrum van hun inzet nogal ruim. In sommige gevallen worden een mening gevraagd over de aanpak van digitale transformatie, waarbij de nadruk zal liggen op de definitie van een visie en strategie voor de klantorganisatie. De mogelijke vervolg-stap is het begeleiden van het proces als klankbord voor de organisatie en het vinden en oplossen van bottlenecks, gebaseerd op branchekennis en toepassing van oplossingen voor gesignaleerde problemen.

In andere gevallen zal het gaan om de uitvoering van een strategie in de vorm van een experiment of een project. Relevante ervaring en kennis van het industrie segment vormen dan de basis. Situaties waar de consultant roept ‘vertelt u maar wat u wilt’, komt je bij dtnext niet tegen. Het principe is dat wanneer je het hebt over oplossingen, er altijd een probleem moet zijn, en daar is waar de dtnext consultant, samen met jouw, naar op zoek gaat.

De dtnext consultants richten zich technologisch gezien op het Microsoft platform. Met een specialisatie op Microsoft Dynamics365 Business Central, Sales, Customer Service, Field Service, Microsoft Azure en Microsoft Powerplatform (Power BI, Power Apps en Power Automate).

In alle gevallen zal worden uitgegaan van de business strategie als basis. Als de strategie ontbreekt zal deze gezamenlijk worden gecreëerd, met een duidelijke roadmap voor nu, morgen en later, als gevolg.

PROJECTEN  DIGITAL & CLOUD  DYNAMICS 365  POWER PLATFORM

Neem contact op.