Customer service | dtnext

Lancering nieuw serviceportal: ervaar de toekomst van customer service

Vandaag is dtnext’s gloednieuwe serviceportal live gegaan. Een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om onze klanten de beste service te bieden.

Het nieuwe serviceportal is zorgvuldig ontworpen met als doel onze service nog efficiënter en effectiever te maken. Zodat we nog beter in staat zijn onze klanten te ondersteunen en om aan hun behoeften te voldoen op een snellere en meer gestroomlijnde manier.

Geniet van een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke ervaring

Met het nieuwe serviceportal kun je nu gemakkelijk serviceaanvragen indienen, de voortgang ervan volgen en communiceren met ons team, allemaal op één centrale locatie. Dit zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring en maakt het eenvoudiger dan ooit om de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt.

We hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van dit nieuwe portaal, en we zijn ervan overtuigd dat het een waardevolle toevoeging zal zijn voor onze klanten.

Natuurlijk hadden we deze stap nooit kunnen maken zonder de input van onze klanten. Hun feedback en suggesties hebben een cruciale rol gespeeld bij de ontwikkeling van dit nieuwe serviceportal.

Samen bouwen we aan een betere customer service ervaring.