Next Trade

Next Trade

Welkom bij Next Trade de softwareoplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 die groothandelaren zoals jij helpt slagen.

Groothandelsbedrijven hebben te maken hebben met stevige concurrentie in hun specifieke marktsegment, ook het veranderend consumentengedrag is een grote uitdaging. Dit kan leiden tot lagere prijzen en moeilijkheden om winstgevend te blijven. Groothandelsbedrijven moeten hierop inspelen. Dit kan betekenen dat ze moeten investeren in marketinginspanningen om de vraag naar hun producten te verhogen. Met Next Trade beschik je over de tools die nodig zijn om keer op keer een uitzonderlijke klantervaring te bieden. Het platform maakt het gemakkelijk om producten efficiënt naar het magazijn en snel naar jouw klanten te krijgen.

Met slimme voorraad- en verkoopprognoses, effectieve logistiek en toegankelijke webshops loopt jouw bedrijfsvoering op rolletjes. Next Trade is beschikbaar in de cloud. Zo beschik je over een uniform en gebruiksvriendelijk systeem, waar je ook bent. Het efficiënte voorraad- en orderbeheer geeft je alle ondersteuning die nodig is om de logistieke processtroom te stroomlijnen. Niet alleen en gestroomlijnd proces is een voorwaarde, maar het gaat ook om het volledige inzicht in alle kosten en marges bij te houden. Zo houd je altijd grip op jouw bedrijfsresultaten.

De beschikbare managementinformatie geeft een snel en volledig inzicht in je financiële positie. Als je jouw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, probeer Next Trade dan vandaag nog.

BUSINESS CENTRAL SALES MARKETING CUSTOMER SERVICE FIELD SERVICE

Neem contact op.