Next Fish

Next Fish

De moderne visindustrie wordt geconfronteerd met grote uitdagingen bij het beheren van het totale operationele proces vanaf de oorsprong tot op het bord. Uitdagingen komen van overheden, de ecologische staat van de planeet en economische omstandigheden zoals hoge energiekosten. Daarom is belangrijk om een compleet overzicht te hebben van de relaties met klanten en leveranciers en realtime informatie te hebben over de gehele waardeketen, inclusief een duidelijk inzicht in de gemaakte kosten.

De oplossing biedt de mogelijkheden voor het volledig traceren van het product, de implementatie en beheren van kwaliteitsstandaarden en de stroom van de informatie; van vangst, kweek en sourcing naar productie en vervolgens de verkoop en distributie.

Next Fish, ontwikkeld en ondersteund door een groep van specialisten. Bedrijven in meer dan 20 landen gebruiken deze functionaliteit. De tweede natuur van de oplossing is de integratie met derde partij systemen en mobiele apparatuur in alle processen waar dit mogelijk en gewenst is. Voor alle bedrijven werkzaam in het industrie segment visserij heeft Next Fish een oplossing.

Met Next Fish ben je klaar voor de toekomst.

Wisefish - Corporate film from Wisefish on Vimeo.

WISEFISH BUSINESS CENTRAL SALES MARKETING CUSTOMER SERVICE FIELD SERVICE

 

Neem contact op.