Next Business Services

NEXT BUSINESS SERVICES

Als zakelijke dienstverlener wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan datgene waar je klanten je om waarderen. Je wilt zeker geen tijd verliezen aan de administratie. Door zaken slim te digitaliseren stroomlijn je processen, voorkom je fouten en bespaar je veel tijd. Waardevolle tijd die je ten volle kunt besteden aan je klanten.

De combinatie van een optimale ondersteuning van de klanten, een volledig inzicht in het gedrag, en de toepassing van alle elementen noodzakelijk voor een soepele uitvoering van werkprocessen is essentieel.

De Next Business oplossing geeft antwoord op, bijna, alle vragen die spelen in het volledig beheer van klantenbestand; van initiatie van het contact, de behandeling van orders en de distributie alsmede een individuele inrichting van de klantservice. De inzet van field service kan een interessante aanvulling zijn voor bedrijven waarbij dit een logisch onderdeel is van hun totale proces is. De informatie die gedurende het volledige proces ontstaat levert de antwoorden voor strategische aanpassingen en ultiem inzicht.

Next Business is de oplossing die gebruikers in staat stelt om naast een volledig administratieve flow ook de primaire klant-gerichte processen binnen één platform in te richten.

  BUSINESS CENTRAL SALES MARKETING CUSTOMER SERVICE FIELD SERVICE  

Neem contact op.